Afbudspolitik og øvrige betingelser

Booking- og afbudsbetingelser

Ved booking af konsultation eller en behandling hos Joy Olfers – 3D Permanent Makeup, accepterer du samtidig, disse afbudsbetingelser.  Og det forventer desuden, at du som kunde, har læst vores info vedr. permanent makeup, og er indforstået med de risici og forholdsregler der er forbundet med permanent makeup.

Da jeg har en meget travl kalender, med en lang venteliste på behandlinger, ser jeg mig nødsaget til også at føre en stram afbudspolitik. Afbestilling eller ændring af tid SKAL ske via sms eller e-mail, senest 24 timer før behandling. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves gebyr på 50% af behandlingens pris. Ved afbud eller udeblivelse samme dag, faktureres man den fulde behandlingspris.

En forsinkelse på mere end 10 min vil blive betragtet som en udeblivelse.

Betalingsbetingelser

Betalingen af konsultation og/eller behandling foregår på selve dagen. Og tager imod Kort eller kontant.

Gavekort

Joy Olfers – 3D Permanent Makeup udsteder gavekort til behandlinger. Dette kan købes i klinikken. Gavekortet er gyldigt i 1 år og kan bruges til hvilke som helst behandling som tilbydes hos Joy Olfers – 3D Permanent Makeup. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Joy Olfers – 3D Permanent Makeup hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget med foreksempel behandlingerne eller dine muligheder her hos mig.

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,