3D Makeup øjenbryn

Du kan være sikker på, at du får en både ærlig og professionel rådgivning hos mig inden for 3d øjenbryn.
jeg brænder for at gøre din hverdag mindre besværlig

Jeg brænder for at gøre din hverdag mindre besværlig. En hverdag, hvor dit udseende bare ’holder’ hele dagen og ikke stjæler unødig tid eller ressourcer. Bryn kan stjæle din opmærksomhed og tid, når de ikke sidder, som du forventer. Om sommeren, når du sveder eller bare har en hård arbejdsdag, er det også rart at ligne sig selv, når du ser på dig selv i spejlet sent om eftermiddagen. Og for os med hedeture i overgangsalderen, er det mindst ligeså rart at være sikker på, at udseendet i det mindste ikke ændrer sig. 

Hos 3D permanent makeup får du lavet smukke og naturlige øjenbryn. Harmoniske øjenbryn er et lille mirakel for et ansigt, da øjnene får et mere helstøbt og vågent udtryk. Meget lyse øjenbryn fra naturens side kan gøres mere markerede med 3D permanent makeup. Og mørkere øjenbryn, der mangler facon, kan også tegnes endnu smukkere op. Og hvem vil ikke gerne vågne hver morgen med smukke naturlige bryn, der ikke skal streges op foran spejlet. Bryn, der bare er naturlige og smukke at se på.

Mange sportsudøvere siger også, at det er en lettelse at dyrke sport, uden at optegnede bryn viskes ud undervejs. At øjenbrynene er permanent pæne

Helt praktisk forskønner 3D permanent makeup øjenbrynene ved hjælp af en særlig 3D makeup teknik. Først taler vi grundigt den ønskede stil igennem med kyndig rådgivning i forhold til dit ansigt, din form og dine farver. Her tager jeg naturligvis udgangspunkt i, hvilken slags øjenbryn du har i dag. Og herefter kan vi gå i gang. 

Du kan være sikker på, at du får en både ærlig og professionel rådgivning hos mig inden for 3D øjenbryn. 

Hvem kan få lavet 3D øjenbryn? – I princippet kan alle få lavet nye 3D øjenbryn. 

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad dine muligheder er. 

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,