3D Makeup læber

Hvem kender ikke til, at læbestiften flyder ud i løbet af en travl dag, og at du pludselig slet ikke har noget på?

Måske ønsker du, at dine læber skal synes større, eller at de skal se mere fyldigere ud?  – Jeg kan hjælpe dig.

Permanent makeup til læberne

Hvem kender ikke til, at læbestiften flyder ud i løbet af en travl dag, og at du pludselig slet ikke har noget på?
Jeg hører også tit blandt mine klienter, at de er irriterede over, at de ’spiser’ læbestiften i løbet af få timer, og hvem gider det.
Eller måske er dine læber farveløse eller ujævnt farvet? Noget, du har været irriteret over i årevis.Det kan også være, at dine læber er arrede, solskadede, eller at forkølelsessår har beskadiget dem. Alt det kan afhjælpes med 3D lipliner, så dine læber fremstår mere ensartet smukke og naturlige.

Ved permanent makeup til læberne laver jeg en kosmetisk ta tovering, som enten kan fremhæve din naturlige læbefarve, forskønne formen eller give en virkelighedstro illusion om mere fyldige læber.

At få lagt en permanent lipliner sikrer de samme smukke læber dagen igennem. Herudover slipper du for løbende at tjekke, om makeuppen sidder, som den skal. Permanent makeup giver en naturlig læbefarve, uden at du føler, at du har læbestift på konstant, og vi kan sammen finde den farve, som helt naturligt passer godt til dit ansigt og dine øvrige farver.

Lipliner, Læber, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Fuld farve til læber, Læber, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Lipliner, Læber, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Lipliner med blød udtoning
Læbe, læbe galleri, 3D permanent makeup, www.3dpermanentmakeup.dk, Joy Olfers
Til at starte med

Først taler vi grundigt den ønskede læbeform og -stil igennem, hvor jeg hjælper dig med at finde ud af, hvordan vi kan forskønne ne top dine læber i forhold til form og farve.

Det er vigtigt at se på og tale ud fra, hvilken slags læbe du har i forvejen. Og du kan være sikker på, at du får en ærlig og professionel rådgivning hos mig.

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,