Om mig

 

3D joy cutout FINALJeg har altid haft en drøm om, at hjælpe andre ved hjælp af Makeup, at skabe smukke ydre. Den perfekte makeup skal efter min mening ikke ses, men bare være der, som en naturlig del af ansigtet og give et smukt udseende og det er en kunst jeg altid bestræber mig på at udføre ved hver eneste makeup, jeg lægger. Udover den alm. Makeup, har jeg også arbejdet en del med kunsten i at kunne rekonstruering og lave cover up.

I 1992 fik jeg mit diplom som professionel makeup artist og oprettede senere både Enjoy Makeup Education Centre, hvor utallige Professionelle Makeup Artister er blevet uddannet, og Enjoy Makeup klinikken, hvor jeg i over 20 år har realiseret min drøm, kombineret med ønsket om at yde det absolut bedste indenfor mit område.

Der udover er jeg også uddannet med Diplomer som professionel kosmetolog, hair exitension, vippe extension og nail artist. Endvidere har jeg sideløbende arbejdet som freelance makeup artist for Sony Music i 7 år, med ansvar for de udenlandske artister.

I 2010 begyndte jeg at interessere sig for en anden måde at lægge makeup på. Permanent makeup, og som altid vil jeg yde mit bedste, og valgte, som den eneste og første i Danmark, at tage diplomuddannelsen som 3D Permanent Makeup Artist på “Tattoo College Biotek” i Moskva.

Jeg har ændret klinikkens navn i 2012 til : 3D Permanent Makeup, hvor jeg med mine over 20 års erfaring, ekspertise og faglige dygtighed som Professionel Permanent Makeup Artist, sætter fokus på 3D Permanent Makeup og Rekonstruerende Kostetisk tattovering, da jeg ser det som en fantastisk måde til at skabe vedvarende skønhed og smukke ansigter.