3D Makeup til kræftramte

For mange kvinder er det ikke blot en dybt deprimerende oplevelse at få konstateret kræft. Også de kraftige fysiske forandringer, der er en følgevirkning af operation samt stråle- og kemoterapi kan påvirke den psykiske tilstand meget, og det forstår jeg godt.

Du er i gode hænder hos mig

For nogle kvinder er der ingen eller kun få bivirkninger, men for andre er følgerne af kræftbehandlingen tab af hår mange steder. Det gælder hår på hovedet, øjenbryn og øjenvipper. Der kan også være tale om andre kropslige forandringer, og alt i alt kan det være svært at genkende sig selv efter et langvarigt behandlingsforløb.

Der er således flere gode grunde til at få lavet permanent 3D makeup før eller efter kræftsygdom og kemoterapi. Det kan hjælpe med til, at du kan genkende dig selv og føle, at du er kommet ud på den anden side. Det kan også hjælpe til, at dine børn eller andre pårørende har nemmere ved at genkende dig igen.

kræftramte, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
knæk cancer, jeg støtter, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,

Mange kræftramte kender til det

Mange kræftramte kender til at tabe hår, øjenvipper og bryn, og for nogle kommer brynhår og vippehår ikke altid helt tilbage efter endt kemobehandling.

 

Mit arbejdsområder gælder følgende:

  • Rekonstruering af bryn
  • Optegning af eyeliner
  • Rekonstruering af brystvorte
  • Operationsar
  • Ar på maven (hudfarve)
  • I hovedet (hårstrå)
  • livmoderhalskræft (små ar, der viser sig som prikker, kan udlignes), etc.
Permanent makeup inden behandling

Når en person får kemoterapi, er det meget vigtigt at være opmærksom på, at den pågældendes infektionstal ikke må stige. Derfor skal permanent makeup helst foretages inden kemoen. Inden man skal i kemoterapi og mister øjenbryn og vipper, kan man få lavet permanent makeup.
Så ser det ikke lige så dramatisk ud, når man mister sit hår på hovedet, bryn og vipper. Ved tab af håret kan det også afhjælpes ved paryk.  

3D permanent makeup kan hjælpe kræftramte, og jeg har stor erfaring med det. Her er det særligt vigtigt, at vi taler din situation og dine ønsker nøje igennem, inden vi lægger os fast på en behandling. 

Rekonstruering af brystvorten

Et halvt år efter rekonstrueringen af brystvorten kan den og området omkring brystvorten tatoveres i den naturlige farve. Det er vigtigt, at der går som minimum et halvt år, inden man påbegynder behandlingen.

Vi lægger naturligvis ud med en forundersøgelse, hvor vi taler om dine ønsker, og hvor jeg undersøger dit bryst og forklarer, hvilket resultat du kan forvente.

Du bliver grundigt informeret om metoden, forløbet samt tiden efter.

kræftramte, rekonstruering, bryn, eyeliner, brystvorte, Joy Olfers, 3D Permanent Makeup, www.3dpermanentmakeup.dk
kræftramte, rekonstruering, bryn, eyeliner, brystvorte, Joy Olfers, 3D Permanent Makeup, www.3dpermanentmakeup.dk
Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
knæk cancer, jeg støtter, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,