siden er under ombygning

 Vi glæder os til at vise jer den nye opdateret hjemmeside.

3d makeup til Kræftramte

For mange kvinder er det ikke blot en dybt deprimerende oplevelse at få konstateret kræft. Også de kraftige fysiske forandringer, der er en følgevirkning af operation samt stråle- og kemoterapi kan påvirke den psykiske tilstand meget, og det forstår jeg godt.

For nogle kvinder er der ingen eller kun få bivirkninger, men for andre er følgerne af kræftbehandlingen tab af hår mange steder. Det gælder hår på hovedet, øjenbryn og øjenvipper. Der kan også være tale om andre kropslige forandringer, og alt i alt kan det være svært at genkende sig selv efter et langvarigt behandlingsforløb.  

Der er således flere gode grunde til at få lavet permanent 3D makeup før eller efter kræftsygdom og kemoterapi. Det kan hjælpe med til, at du kan genkende dig selv og føle, at du er kommet ud på den anden side. Det kan også hjælpe til, at dine børn eller andre pårørende har nemmere ved at genkende dig igen. 

”Jeg kan love dig, at jeg nyder dem hver dag, når jeg ser mig i spejlet”, siger Helle, en af Joys tidligere klienter, som fik ta toveret nye øjenbryn efter endt kræftbehandling. ”Man får et helt anderledes ansigt med øjenbryn”, fortsætter hun.

Mange kræftramte kender til at tabe hår, øjenvipper og bryn, og for nogle kommer brynhår og vippehår ikke altid helt tilbage efter endt kemobehandling. 

Mit arbejdsområder gælder følgende:

Rekonstruering af bryn

Optegning af eyeliner

Rekonstruering af brystvorte

Operationsar

Ar på maven (hudfarve)
I hovedet (hårstrå)
livmoderhalskræft (små ar, der viser sig som prikker, kan udlignes), etc.

Permanent makeup inden behandling

Når en person får kemoterapi, er det meget vigtigt at være opmærksom på, at den pågældendes infektionstal ikke må stige. Derfor skal permanent makeup helst foretages inden kemoen. Inden man skal i kemoterapi og mister øjenbryn og vipper, kan man få lavet permanent makeup. Så ser det ikke lige så dramatisk ud, når man mister sit hår på hovedet, bryn og vipper. Ved tab af håret kan det også afhjælpes ved paryk.  

3D permanent makeup kan hjælpe kræftramte, og jeg har s tor erfaring med det. Her er det særligt vigtigt, at vi taler din situation og dine ønsker nøje igennem, inden vi lægger os fast på en behandling. 

Rekonstruering af brystvorten

Et halvt år efter rekonstrueringen af brystvorten kan den og området omkring brystvorten ta toveres i den naturlige farve. Det er vigtigt, at der går som minimum et halvt år, inden man påbegynder behandlingen. 

Vi lægger naturligvis ud med en forundersøgelse, hvor vi taler om dine ønsker, og hvor jeg undersøger dit bryst og forklarer, hvilket resultat du kan forvente. 

Du bliver grundigt informeret om me toden, forløbet samt tiden efter. 

”Jeg manglede i et stykke tid en brystvorte efter mit brystkræftforløb og bemærkede, at folk kiggede undersøgende på det. Det var ikke altid rart. Derfor fik jeg ta toveret en fuldstændig naturtro brystvorte hos Joy og var meget lettet over at få det gjort og meget glad for resultatet”

siger Pia, en anden af Joys klienter.

Book en behandling nu

Kontaktinformation

3D Permanent Makeup ApS
v/Joy Olfers
Egedal Centeret 85 D.
3660 Stenløse

Tlf: +45 3064 1515 

Åbningstider

Åben efter aftale
mellem 9 – 20

2 – 3 dage pr. mdr. i Holstebro

Følg os på