Vigtig info inden behandling

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal helst undgå følgende 24 timer op til behandlingen:

 

  • Indtagelse af blodfortyndende medicin
  • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
  • Indtagelse af stærk antibiotika
  • Alkohol
  • Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
  • Koffein


Vi sidder MEGET tæt, så undgå derfor gerne at påfører parfume på selve behandlingsdagen.

Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber.

Som start, skal du altid forud for din behandling have læst og forstået vores forholdsregler, som er beskrevet her på vores hjemmeside. Det er vigtigt inden din behandling at du ved hvad du går ind til, og kender til vores politik, og evt. risici ved behandlingen.

Når du kommer til behandlingen, vil din behandler bede dig om at udfylde et helbredsskema, og du vil derefter få bedøvelsescreme på i det område, som skal behandles.

Når helbredsskemaet er udfyldt, vil din behandler gennemgå det, og stille eventuelle nødvendige spørgsmål. Det er vigtigt at du udfylder skemaet 100% ærligt, da der er flere meget afgørende faktorer, der kan have indflydelse for resultatet af din behandling.

Hvis der ingen kontraindikationer er, kan behandlingen startes, efter at bedøvelsen har fået lov at virke i 15 minutter. Bedøvelsen gør, at behandlingen vil være næsten smertefri.

Jeg starter altid behandlingen med at forventningsafstemme, og derefter vælger vi udfra din underliggende hudtone, og ønske om farveintensitet, hvilket pigment/farve vi vil bruge til behandlingen.
Derefter optegne konturen med en optegningsblyant, så du allerede inden din behandling, kan få en ide om, hvordan resultatet vil blive. Du skal her give din mening til kende, og sammen med din behandler, blive enige om at det er den rette form til dit ansigt. Først når konturen er godkendt, fortsætter vi behandlingen.

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere, end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven, og helingsprocessen. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed. Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, og at du udtrykkeligt følger vores efterbehandlings vejledning.

Din efterbehandlings vejledning, får du udleveret ved din første behandling, sammen med den salve, som du skal smøre det behandlede område med.

Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%, afhængig af behandlingsområde, og den teknik der benyttes.

Du skal være opmærksom på at den permanente makeup, den første uge efter behandlingen, ikke må udsættes for sollys, klorvand, saltvand, høj varme (fx. sauna, høje temperature sydpå, lange dampende bade), sved (ved fx. træning), makeup og hudplejeprodukter (kun den udleverede salve). Det er derfor IKKE en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, hård træning, stor fest (hvis påkrævet makeup), den første uge efter din behandling.

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,