Rekonstruering

Bryst

Brystpartiet er for de fleste kvinder en meget vigtig del af personligheden og kvindeligheden. Men farveløse eller ujævnt farvede brystvorter kan gøre de fleste kede af det.  Det samme gælder arrede bryster eller manglende brystvorter som følge af brystkræft. Dét kan der gøres noget ved, så brystpartiet igen bliver pænt, og kvindeligheden kommer retur. Brystvorter kan laves, så de ser helt naturlige ud.
Sammen finder vi den pigmentfarve, der matcher dine farver bedst. Dette tiltag er også for mennesker, der lider af vitiligo, som er en au toimmun sygdom, hvor pigmentet i huden forsvinder, og du udvikler hvide pletter på huden. Vitiligo rammer især ansigt, hænder og huden omkring legemsåbninger. Sygdommen er ikke farlig men har s tor kosmetisk betydning for mange.

3D BRYSTVORTER PIGMENTFEJL / FARVEOPFRISKNING

Brystvorten og området omkring brystvorten kan opfriskes i din naturlige farve. Det kan jeg hjælpe med, hvis brystvorten mangler farve eller er ujævn, og det kan også ske efter en rekonstruktion af brystet, bl.a. som følge af et kræftforløb.

Efter en operation, hvor brystet er rekonstrueret men uden brystvorte, kan denne rekonstrueres ved hjælp af 3D teknik. Her skaber jeg en skyggeeffekt, som er en virkelighedstro illusion af brystvorten. Det sker ved hjælp af pigmentfarve, og vi vælger sammen farven, så den matcher din naturlige brystvorte. Derved får du et bryst, som ser helt naturligt ud.

Om mig, Joy Olfers, 3D Permanent Makeup, www.3dpermanentmakeup.dk
Ar og strækmærker

Måske har du fået strækmærker efter en fødsel eller i forbindelse med en hurtig vægtøgning. Der er måske sket en skade på din hud, fordi den er blevet strukket ud i længere tid (de elastiske fibre i huden er blevet belastet). Du kan også have fået strækmærker ved et hurtigt og kraftigt vægttab.

Strækmærker og ar udgør på ingen måde en sundhedsrisiko, men mange er alligevel kede af at have dem. Du ønsker måske ikke at vise dig frem, fordi du enten har større ar eller tydelige strækmærker. Hvis strækmærker bevirker, at du fx ikke kan lide at vise din mave eller lår frem, kan det være livsbegrænsende, men permanent rekonstruktion kan hjælpe.

Synlige strækmærker kan gøres mindre synlige ved hjælp af pigmentfarve, som benyttes på den ødelagte/sprængte hud.

Ar / modermærker

Hvis et ar syner lysere end din naturlige hudfarve, kan pigmentfarve genetablere hudens oprindelige farve.

Hårtab, fx alopecia

Håret er mange kvinders pryd, og kvinder taber håret af præcis de samme årsager som mænd. Op mod halvdelen af alle kvinder oplever inden 50-års alderen, at håret bliver tyndere. Kvinders hårtab er tabubelagt for mange, og det gælder også for mange mænd. 

Er du tyndhåret, eller har du pletter i hovedbunden som følge af et ar eller en sygdom, kan permanent rekonstruering også hjælpe dig. Det kan fx vise sig aktuelt ved den au toimmune sygdom, alopecia, hvor al håret pludselig forsvinder – eller delvist forsvinder. Jeg hjælper mange mennesker, som ne top er ramt af alopecia. 

Dette kan gøres diskret ved hjælp af 3D teknik, hvor man påfører pigmentfarve på de bare pletter og/eller imellem de tynde hårstrå. Me toden er enkel men effektfuld. Jeg laver enten fine små hårstrå eller små hårstubbe. 

bryst, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Pigmentfejl / vitiligo

Huden lever nogle gange sit eget liv.
Det gælder også for mennesker, der lider af vitiligo, som er en au toimmun sygdom, hvor pigmentet i huden forsvinder, og du udvikler hvide pletter på huden. Vitiligo rammer især ansigt, hænder og huden omkring legemsåbninger. Sygdommen er ikke farlig men har s tor kosmetisk betydning for mange.

At huden lever sit eget liv – fx ved sygdommen vitiligo – giver pigmentfejl på kroppen, og det kan gælde mindre men faktisk også større hudområder. På små områder kan der påføres pigmentfarve, som matcher den naturlige hudfarve, og det vil kunne camouflere områderne med pigmentfejl.
På større områder kan man også via pigmentfarve, afstemt med din naturlige hudfarve, ned tone den naturlige pigmentfejl, så den ikke synes så tydelig.

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,