Det nørdede univers

Jeg er til forskel fra mange andre
vild med ordet “nørdet”

for det passer på mig og min tilgang til permanent makeup og det arbejde, jeg udfører i min klinik. Værktøjer og metoder udvælges minutiøst og efter grundig research, og jeg stopper ikke, før jeg er 110 % tilfreds med et resultat. Naturligvis skal mine klienter være glade, ja nærmest lykkelige, når de forlader klinikken. 

Og hvad mener jeg så med nørdet? Jeg har over 20 års erfaring på mit felt, og erfaring betaler sig. Mine uddannelser har jeg kun fået de allerbedste steder, bl.a. ved et længerevarende ophold på “Tattoo College Biotek” i Moskva. Her lærte jeg alt om 3D permanent makeup hos den dygtigste i verden, og jeg helmede ikke, før hun tog imod mig, selvom ansøgere fra hele verden stod i kø. Jeg var den første i Danmark, der introducerede teknikkerne herhjemme. 

Selve kundekontakten er også meget vigtig for mig. Alle mine kunder skal føle, at vi har talt udfordringer og muligheder grundigt igennem, og at de er blevet set og hørt. At jeg har forstået deres ønsker og taget dem til indtægt i behandlingen. De skal ikke forlade min klinik, før de er glade og tilfredse med deres nye udseende.

Jeg benytter kun EU-certificerede farver og værktøjer og går ikke på kompromis med det. Det er essentielt for mig at vide, nøjagtigt hvad der gemmer sig i de produkter, jeg benytter. 

Permanent makeup: hvad er det?

3D permanent makeup er et kosmetisk håndværk, hvor jeg benytter en permanent makeup maskine, som sikrer, at farven lægges i den korrekte dybde. Jeg tegner så at sige hårstrå for hårstrå i et øjenbryn og kan på den måde skabe form og fylde, som du bedst kan lide det, og uden at man kan se, at brynene er tatoveret. Altså et helt naturligt look. Jeg tegner også læber og eyeliner op, så det ser både flot og naturligt ud. 

3D makeup er ikke kosmetiske tatoveringer, der holder hele livet. De skal friskes op i løbet af ét til to år afhængigt af behandlingen, for varigheden afhænger af din hudtype og livsstil. Jeg kan fx fortælle dig, at en mere fedtet hud hurtigere mister farven end en anden mere tør hudtype. Sol, sved, vand og renseprodukter kan også medvirke til, at farven falmer. Der er meget, der indvirker på netop din måde at tage imod 3D makeuppen, og jeg gør meget for at tilpasse behandlingen til netop dig.

På min klinik tager vi altid en grundig samtale om dine ønsker i forhold til permanent makeup, inden vi udfører behandlingen. Det er vigtigt for mig at understrege, at inden jeg lægger den permanente makeup, tegner jeg altid de rekonstrueringer, jeg forestiller mig, op, så vi begge ved, hvordan det forventede resultat bliver.

Gallerier

Bryn

eyeliner

Læber

rekonstruktion

Kontaktinformation

3D Permanent Makeup ApS
v/Joy Olfers
Egedal Centeret 85 D.
3660 Stenløse

Tlf: +45 3064 1515 

Åbningstider

Åben efter aftale
mellem 9 – 20

2 – 3 dage pr. mdr. i Holstebro

Følg os på

Copyright © 2021 – 3D Permanent Makeup – All Rights Reserved