3D Makeup Eyeliner

Jeg ejer 3D permanent makeup, og skal du have kyndig men også ærlig rådgivning om dit udseende, er du i gode hænder hos mig

3D eyeliner 

Hvem kender ikke til, at eyelinerstregen, som du gør dig umage med om morgenen, flyder ud i løbet af en travl dag? At få lagt en permanent 3D eyeliner hos 3D permanent makeup sikrer det samme look dagen igennem. Samtidig skal du ikke gå og tjekke op på, om makeuppen stadig sidder, som den skal. Det giver mere frihed til blot at koncentrere dig om din dag og dine gøremål.

3D vippeeyeliner

Giver dig en fin, tynd linje, der fint og naturligt ligger inde mellem øjenvipperne. Effekten er, at vipperne får en naturlig forlængelse. Der kan anvendes flere forskellige farver, alt fra bløde grå toner over mørkebrun til sort. Vi finder sammen den nuance, der passer nøjagtigt til dig.

3D designereyeliner

Med en 3D designereyeliner formes øjet med en flot linje hen over vippekanten, som også syner smukt imellem vipperne for at give den naturlige forlængelse af vipperne.

Stinne Søgaard, eyeliner, 3D Permanent makeup, www.3dpermanentmakeup.dk, Joy Olfers
3D Permanent makeup, behandlinger, www.3dpermanentmakeup.dk,
Professionel rådgivning

Først taler vi grundigt den ønskede eyelinerstil igennem med kyndig rådgivning i forhold til dine øjne, formen og farven.

En designereyeliner kan både være en lille fin streg og en mere markeret iøjnefaldende eyelinertype alt efter, hvad du er til.
Du kan være sikker på at få en ærlig og professionel mening og rådgivning hos mig.

Alle kan i princippet få lavet en 3D designereyeliner.

Sundhedsstyrelsen, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Dansk Kosmetolog forening, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,
Brancheforening for kosmetiske tatovører og kosmetiske behandlere, 3D Permanent Makeup, Joy Olfers, www.3dpermanentmakeup.dk,