Permanent makeup: Hvad er det?

Permanent makeup pigment, 3D permanent makeup, www.3dpermanentmakeup.dk, Joy Olfers

3D permanent makeup er et kosmetisk håndværk, hvor jeg benytter en permanent makeup maskine, som sikrer, at farven lægges i den korrekte dybde. Jeg tegner så at sige hårstrå for hårstrå i et øjenbryn og kan på den måde skabe form og fylde, som du bedst kan lide det, og uden at man kan se, at brynene er tatoveret. Altså et helt naturligt look. Jeg tegner også læber og eyeliner op, så det ser både flot og naturligt ud.

3D makeup er ikke kosmetiske tatoveringer, der holder hele livet. De skal friskes op i løbet af ét til to år afhængigt af behandlingen, for varigheden afhænger af din hudtype og livsstil. Jeg kan fx fortælle dig, at en mere fedtet hud hurtigere mister farven end en anden mere tør hudtype. Sol, sved, vand og renseprodukter kan også medvirke til, at farven falmer. Der er meget, der indvirker på netop din måde at tage imod 3D makeuppen, og jeg gør meget for at tilpasse behandlingen til netop dig.

Jeg benytter kun EU-certificerede farver og værktøjer og går ikke på kompromis med det. Det er essentielt for mig at vide, nøjagtigt hvad der gemmer sig i de produkter, jeg benytter.

På min klinik tager vi altid en grundig samtale om dine ønsker i forhold til permanent makeup, inden vi udfører behandlingen. Det er vigtigt for mig at understrege, at inden jeg lægger den permanente makeup, tegner jeg altid de rekonstrueringer, jeg forestiller mig, op, så vi begge ved, hvordan det forventede resultat bliver.

DEL GERNE DETTE INDLÆG